Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Zavřít

JSME TU PRO VÁS

 email: info@prepperovachata.cz


 telefon: 773 455 346

v pracovní dny 9:00-17:00


Jana a Tomáš Kreisingerovi

Košík

Žádné produkty

Doručení zdarma!Doručení
0,00 KčDPH
0,00 KčCelkem

Ceny jsou s DPH

Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku

Počet:
Celkem:

0 ks zboží.1 produkt v košíku.

Celkem za produkty: (s DPH)
Celkem za doručení: (bez DPH)Doručení zdarma!
DPH0,00 Kč
Celkem (s DPH)
Objednat

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

(součást obchodních podmínek)

1.1 Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

1.2 Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo a případné další kontaktní adresy (jméno a příjmení; adresa, adresa elektronické pošty, telefonní číslo) dle zadání kupujícího (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

1.3 Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.

1.4 Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

1.5 Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

1.6 Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

1.6.1 Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

1.7 V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 1.5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

1.7.1 požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,

1.7.2 požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav.

1.8 Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.