Uchovávání úrody (E. Hauserová)

kos_9788090685239
V knize najdeme návod na skladování, zavařování, nakládání, sušení a uchovávání potravin. Je zde také kapitola "O mikrobech" nebo si zajdeme "Na návštěvu k obyčejnému pracovitému bylinkáři". Kniha je doplněna množstvím ilustrací a fotografií.
 

Bezpečný obchod

 

Rychlé doručení

 

Možnost vrácení zboží 14 dní

180,00 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Uchovávání úrody

svazek číslo 11


Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a dále

Klíč k soběstačnosti


Eva Hauserová a kolektiv


Jedná se o edici permakulturních příruček od kolektivu českých autorů. Na knize se podíleli Eva Hauserová, Katka Horáčková, Alena Gajdušková, Simona Albrechtová, Jan Kopřiva, Saša Vepryková, Jitka Preusslerová, Gabriela Marková.

Člověk je tvor mlsný a říká se, že právě rozdíl v chuti je přesvědčivým důkazem o tom, že "bio je lepší". Ochutnáme-li mrkev pěstovanou ve zdravé půdě, ještě navíc nedávno sklizenou anebo dobře skladovanou, a srovnáme to s chutí mrkve ze supermarketu, která byla předem omyta, ošetřena proti zkažení, letěla k nám přes půl světa a ležela v chlaďáku na několika místech, pak "poznáme ten rozdíl".

V knize najdeme návod na skladování, zavařování, nakládání, sušení a uchovávání potravin. Je zde také kapitola "O mikrobech" nebo si zajdeme "Na návštěvu k obyčejnému pracovitému bylinkáři".

Kniha je doplněna množstvím ilustrací a fotografií.


web Databáze knih  (aneb jak tuto knihu hodnotí ostatní)


typ: kniha
vazba: brožovaná s měkkými deskami
rozměr: 21 x 15 cm
počet stran: 81
jazyk: česky

ISBN: 978-80-906852-3-9
vydavatel: Permakultura
žánr: preppers, preppering, prepping, outdoor, připravenost, soběstačnost, ochrana, přežití, permakultura, udržitelnost, úroda
kos_9788090685239

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.