Proč Prepperova chata?

logo Prepperova chata

Jsme obchod s věcmi, které souvisí s hnutím Preppers (preppeři, prepperství). Když jsme se o tomto hnutí před několika lety poprvé dozvěděli, naše srdce zaplésala, protože jeho principy a důrazy nám byly velmi blízké. Také v životě razíme cestu připravenosti, předvídavosti, plánování, zvídavosti.

Více na téma prepperství v článku "Co nebo kdo je Preppers?"

Sami jsme chtěli mít doma věci, které by nám pomohly zpříjemnit výpadek proudu, rozbití čepadla ve studni, porouchaný kotel. A to o to víc, že bydlíme na vesnici, kde se tyto nepříjemnosti stávají poměrně často.

A tak se, díky kombinaci našich povah a nalezení prvního článku o prepperství, zrodil nápad a zároveň velké nadšení, že bychom si s takovými věcmi mohli založit e-shop. Článek byl sice kraťoučký, ale ubezpečil nás, že i jiní řeší podobné situace nepohody jako my, a že i další lidé mají podobný životní styl, a mohli by se jim tak hodit stejné věci.

Karbidová lampa se při výpadku elektřiny hodí.

Název je tedy odvozen od slova “preppered”, což znamená být připraven. V pravém slova smyslu jde o to být připraven chránit život a zdraví své i svých blízkých za všech okolností (například při přírodní katastrofě, epidemii,...). My, jako obchod Prepperova chata, ale tento pojem chápeme v širším slova smyslu.

Připravovat se můžeme nejen na katastrofy, ale také na příjemné chvíle našeho života, jako je dovolená, čas volna, koníčky nebo oslava. Ty také vyžadují naši přípravu, a cílem je si ty chvíle připravenými věcmi ještě více zpříjemnit. Takže principy prepperství tu stále jsou, jen již nejde o život nebo zdraví (i když někdy i zde ano).

Námi nabízené zboží vám tedy může zpříjemnit kempování, trempování, rybaření, čas na vodě, nebo jimi můžete udělat radost svým blízkým v podobě hezkého praktického dárku.

Produkty jsou skvělý dárek pro muže, ženy i děti.

Všechno zboží, které nabízíme, nám prošlo rukama. Vyzkoušeli jsme ho, otestovali a udělali si názor zda je hodno našeho obchodu či nikoli. Některé věci nesplňovaly požadovaná kritéria, a tak jsme je do prodeje ani nepustili. Třeba když krabička měla deklarovanou vodotěsnost, ale po namočení byl ubrousek uvnitř vlhký, nezačali jsme ji prodávat. Nebo když čepel zavíracího nože kloktala v rukojeti. Každou baterku (pokud není zabalená v blistru) zkoušíme. Stejně jako každou karbidovou lampu. Chceme prodávat jen kvalitní zboží, které dobře plní to proč bylo vyrobeno, a proč si ho někdo chce koupit.

Porovnání dvou typů pilek v terénu.

Doufáme, že náš obchod pro Vás bude místem zastavení, relaxace a inspirace. Chceme být místem, kde se budete moci připravit na plánované, ale i ty neplánované životní situace. Naše krédo je:

Život je dobrodružství, připrav se na něj.

Tak tedy plánujte, předvídejte, rozmýšlejte, a pak také nakupujte. I díky Prepperově chatě z Vás pak budou dobří preppers. :)


Nabídka produktů na našem webu Prepperova chata.
logo Prepperova chata...

Komentáře (0)

Není komentář v tuto chvíli

Nový komentář

Odpovědět na komentář

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.